Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaEsportsPinaRanda

Crònica futbolística i trotadora del 18 al 20 de març

Important empat a 1 del Pina CF davant l’Escolar amb gol de Javier Gil. Cal destacar que els jugadors piners han rebut 5 targetes grogues. Amb 21 punts a la classificació, es mantenen cuers en la classificació de Primera Regional.

Pel que fa als grans del CE de Segona regional han perdut per 4 gols a 0 dins el camp de la Unió Esportiva Santa Maria. Del partit hem de destacar les dues targetes grogues que han tengut els jugadors algaidins.  Amb 43 punts el CE Algaida es manté amb vuitena posició.

Victòria del juvenils per 1 gols a 0 davant el Constància B, efectuat per Marc Gelabert en el minut 84 del partit. En quant als alevins, victòria en el derbi entre el CE Algaida i l’Espanya B de Llucmajor amb gols de Jaume Puigserver i Miquel Llompart.

Aquí teniu la resta de resultats.

resultatsesportius1820032016

Pel que fa als trotadors, aquest cap de setmana s’han dut a terme diferents curses. Començam parlant la del dissabte 19 de març amb la XXIV Mitja Marató Ciutat de Palma. Una cursa que té una distància de 10 kms i que tingué arribada i sortida des de l’escollera davant la Catedral de Palma. Entre els més de 600 inscrits hi participava el trotador Pep Lluis Busquets que ha quedat amb 48a posició i un temps de 38:57.

Paral.lelament a la Marató, es disputava la XV Carrera Popular Ciutat de Palma, amb un recorregut que coincidia en part i que sortia des del mateix lloc a les 10:30 h, amb un recorregut total de 3. 700 metres. Entre els més de 800 inscrits hi havia en en Joan Gelabert que ha quedat en la 512 posició i un temps de 24:42.

La K42 i la K21 Mallorca es disputava en el terme de Calvià, on es recorrien els llocs més impressionants del municipi partint des de la finca pública d’es Gatalzó, fent 2 cims molt tècnics com son el Galatzó i l’Esclop, i acabant la curs a les platges de Peguera. La cursa mare, la K42, destaca per la duresa dels seus 47 kms i més de 1900 metres de desnivell positiu.

A la K42 hi han participat fins a 5 trotadors: Miguel Avellaneda (posició 24 i un temps de 5:42:40); Yacob Galan (posició 88 i un temps de 6:24:39); Jose Manuel Anguita (posició 107 i un temps de 6:36:45); Ramon Bibiloni (posició 236 i un temps de 8:06:41) i Llorenç Ballester (posició 237 io mateix temps que en Ramon; Joan Ballester s’ha retirat de la cursa.

A la versió K21, amb 21 Kms i més de 600 metres d’acumulats positius hi ha participat na Maria Antònia Sedano, amb un temps oficial de 2:15:00 quedant en 142a posició d’una classificació que comptava amb més de 900 inscrits.

Enhorabona a tots

Redacció noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: