Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaCulturaJoventutPinaRanda

Extraordinari concert per donar el sus al Mes de la Música d’Algaida

El Mes de Música a Algaida s’inicia el ahir diumenge dia 30 i continuarà el mes de maig.

A la primera part del concert, la banda de música d’Algaida -formada per 40 membres- estrenà el pasdoble Mestre Biel Teresa, l’autor és Biel Oliver Torres. Aquest pasdoble està dedicat a Gabriel Pou Ginard com a homenatge a la seva llarga trajectòria en l’agrupació, fent sonar tant la trompeta com el fliscorn. Biel Pou assistí i ben emocionat assistí a l’estrena de la peça, partitura de la qual, li fou lliurada després de la seva interpretació enmig d’un fort aplaudiment del públic que havia omplert el temple parroquial. Podeu sentir-la a continuació:

Ja dins la segona part, cent cinquanta cantaires i “amics de la banda de Música d’Algaida” que pertanyen a la Coral d’Adults de l’Escola de Música d’Algaida, al Cor de majors de la UIB, la Coral ACM Ses Salines, la Coral Amics de la Música de Llucmajor, el Cor Cantilena de Binissalem, al costat de la banda de música dirigida per Andreu Julià, interpretaren la Missa Gospel, de Jacob de Haan, amb sis maginífiques peces.

A continuació us deixam amb una petita galeria de fotos i vídeos.

Després del concert, els músics i els assistents pogueren gaudir d’un petit refresc davant la placeta de l’Església.

Al concert es podien fer donatius al projecte solidari d ela Fundació Sant Joan de Déu Magic Line, una movilizació solidària en favor de les persones en situació vulnerable. Gràcies a la col.laboració i als donatius dels assistents es recaptaren 457,36 euros.

El mes de la Música continua.

El dia 7 hi haurà un concert d’Ensemble de Metall i Percussió del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i el dia 21, un concert del Trio del Vent. Ambdós concerts seran a les 19 hores al temple parroquial.

El dissabte 27 de maig, l’audició Ecos de l’Est a càrrec de l’agrupació instrumental 3 Angles posarà punt final a l’edició d’aquest 2017, a les nou del vespre al Casal de Música.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d