Divendres, desembre 1, 2023
Algaida

Què han fet els nostres esportistes aquest cap de setmana?

Un empat en el derbi, sis victòries i dues derrotes. Aquest és el balanç futbolístic.

resultatsesportius0417_4

El passat dissabte va tenir lloc a Pina el derbi entre el Pina Cf i l’Atlètic de Montuiri amb el resultat d’un empat a 1. . Gol de Bartomeu Mut del Pina CF. Després del partit, i amb la participació de la batucada Islanders, Djs Lost Time Music i Febre de Ball i en Toni Pocovi de Re9, una bona estona i ben plena de gent de tardeo.

Triomf dels amateurs de l’Algaida en la seva visita a Son Moix davant el San Cayetano. Cal destacar el domini algaidí i el  bon paper del porter de l’Algaida ha permeteren mantenir el marcador igualat fins que quan faltaven 7 minuts per arribar al descans, l’Algaida va aconseguit fer el primer gol, i poc després el segon. A la segona part del partit els algaidins aconseguiren tres gols més. Els gols algaidins els feren Llorenç Gil (3), Llorenç Ballester i Josemi Ortega.

Victòria amb remuntada de les nines de l’Algaida en el partit jugat en Es Porrassar contra el Son Sardina At. La primera mitja hora de partit fou d’alternances en el marcador arribant al descans amb un marcador de 2 a 3 a favor de les ciutadanes. La segona part fou igual d’intensa amb la diferència de què l’Algaida va aconseguir dos gols en tres minuts i va mantenir la seva porteria a zero, arribant al final del partit amb la victòria de l’equip femení de l’Algaida per 4 a 3. Els gols de les algaidines els feren na Maria del Mar Barceló (2), na Leoni Hennrich i na Cristina Ximelis.

Nova victòria dels infantils de l’Algaida contra un dels equips de la part més alta de la classificació. En el partit jugat a Son Caliu, els algaidins dominaren el marcador i els locals sempre varen haver d’anar a remolc de l’Algaida. Els gols algaidins els han fet Noah Ottonelli, Toni Mudoy i Marc Rando (2).

Exhibició de l’Aleví A del Club esportiu Algaida en el seu partit contra el Santanyí. Els santanyiners només pogueren aguantar a l’Algaida en el primer quart, a partir del segon, es varen veure superats  pels algaidins. Els gols de l’Algaida els feren Marc Servera, Jaume Falconer, Joan Miquel Hernández (3), Álvaro Palou (3) i Toni Sitjar. L’Aleví A de l’Algaida ja té assegurat, com a mínim, el segon lloc de la classificació final

Victoria molt treballada del Benjamí A del Club Esportiu Algaida per 1 a 0 davant el Ca’s Concos. L’Algaida va dominar completament el partit. El gol de l’Algaida el feu Óscar González. El Benjamí A segueix aspirant clarament a ocupar un dels llocs d’honor en la classificació final.

Una altra victòria la dels benjamins de primer any de l’Algaida dins S’Arenal. Els locals son un dels equips de la part més alta de la classificació i en cap moment varen poder amb el bon joc de l’Algaida. Abans d’acabar el primer quart els algaidins ja guanyaven per 0 a 2 i aquesta superioritat va ser manifesta durant tot el partit. Els gols de l’Algaida els feren Vlad Daniel (2), Arturo Palou (2) i Pau Forteza, els del PESA es feren un en pròpia porta.

En el terreny de les derrotes hem de mencionar la dels juvenils dins Ca’n Gaspar del Pla de Na Tesa. Els primers en marcar foren els algaidins que eren els que dominaven el joc, quan faltaven gairebé 15 minuts per arribar al descans, l’Algaida, es va relaxar vi els locals feren 4 gols abans d’arribar a la mitja part, així i tot l’Algaida va tornar a marcar. Al començament de la segona part els juvenils de l’Algaida tornaren a escurçar diferències i a dominar el joc, però no fou suficient per poder puntuar. Els gols de l’Algaida els han feren Tomeu Muñoz i dos en Tomeu Pou.

18157838_1843016999295455_3422544251556298665_nTampoc aconseguiren guanyar els més petits de l’Algaida que jugaren aquesta setmana dins Es Porrassar contra l’equip ciutadà del San Francisco. Els visitants tingueren uns 10 minuts de molta efectivitat de cara a la porteria que defensava l’Algaida cosa que els va permetre decantar el partit al seu favor. El gol algaidí el feu en Guillermo da Rosa.

Pel que fa als trotadors, en Miquel Gelabert ha resultat el tercer classificat al campionat de Balears de Ruta

Redacció essaig.cat 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: