Dimecres, setembre 27, 2023
AlgaidaBenestarEsportsPinaRanda

800 persones participen a la VIII Milla d’Algaida a benefici de l’Associació ABAIMAR

Com cada 1r de maig ha tengut lloc Milla d’Algaida Objectiu 1000 pels carrers d’Algaida que enguany arribava a la vuitena edició. Amb 800 inscrits en la carrera i amb gent vinguda d’arreu de Mallorca, es va poder viure un horabaixa d’alegria i de vida saludable amb la competició i activitats per a tota la família.

Devora les inscripcions, el consell del Benestar Municipal promocionava les rutes saludables, la primera de la qual tindrà lloc el proper dissabte dia 20 de maig a les 10:30 des de davant el centre de salut.

La inscripció, que donava dret a un dorsal i una camiseta blanca costava un euro que enguany es destinava a benefici de l’Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares (Abaimar), la qual va aconseguir 800 euros gràcies a les inscripcions solidàries.

Associació Balear d’Infants amb malalties rares és una entitat sense ànim de lucre que té els següents objectius fomentar el reconeixement i les necessitats psicosocials de les malalties metabòliques i reumàtiques, mitjançant xerrades, conferències, jornadesi la de promoure qualsevol activitat que directament o indirectament contribueixi al compliment dels fins de l’associació.

A les 18 varen tenir lloc, la carrera adulta i seguidament l’infantil, amb categories tant masculines com femenines. El recorregut consistia en una curs d’una milla de distància (1609 metres) sortint de plaça pels carrers de Sant Joan, Migdia, Colomer, Sol, Cabrit i Bassa, Campet, Amargura, Victòria, Església, Rei i arribada altre cop a Plaça.

Pocs minuts després, i una cop acabada la cursa competitiva, es feu entrega dels premis als guanyadors, de les dues categories.  S’hort de Ca’n Jaume ha regalat totes les verdures de la senalla junatment amb un bon vi de Ca’n Majoral. Els més joves han tengut com a premi un sopar a ca N’Esteva.  OnFitness Algaida també ha regalat de manera desinteressada uns abonaments als guanyadors de la Milla.

Tot just en haver fet el lliurament dels premis, molta gent, grans i petits, pares i cotxets d’infants participaren en la milla popular, en un ambient festiu i després participaren a una classe de ball.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: