Algaida Jove ja té les camisetes de Sant Jaume

Des de l’associació Algaida Jove han informat a  través de la seva pàgina a Facebook que ja tenen a la disposició de tots aquelles persones que encomanaren les seves camisetes que les podeu passar a recollir el dijous dia 9 de de les 18 h a les 20 h. També seran al mercat el divendres de 9 a 12 hores, per tots els que no vareu poder comanar-la a temps!

Des de l’Associació proposen una iniciativa que per tal d’incentivar i dignificar la festa del quadrat dels cossiers que se celebrarà, com és habitual, el dia de la revetla de Sant Jaume, el pròxim dia 24 de juliol.

camiseta_santjaumeAlgaida jove demana als veinats del nostre municipi que durant les festes adornin balcons, finestres, portals amb alfabaguera o amb cintes dels colors dels nostres cossiers, verd, groc i vermell, i que el dia 24, mentre els cossiers dançin el quadrat tothom dugui la camiseta de Sant Jaume 2015.

Aquesta iniciativa recorda a la tradició de molts algaidins que es posaven la camiseta dels cossiers de Titoieta Ràdio.

Des del noticiari, compartim aquesta iniciativa que parteix dels joves del poble, i convidam a que els algaidins i algaidines (també piners i randins) siguin més protagonistes de la festa portant les camisetes i decorant les finestres i balconades amb els colors dels cossiers.

Redacció Noticiari Es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.