Els consellers algaidins prenen possessió del seu càrrec

consellers executius consell de MallorcaTot i que el Consell de Mallorca va encetar la seva nova legislatura 2015-2019 el passat dissabte amb la investidura de Miquel Ensenyat de Més per Mallorca com a nou president de la institució, no ha estat fins avui en què s’ha produït el traspàs de poders entre els diferents consellers executius, els sortints i els entrants, entre els quals hi ha dos consellers algaidins.

Els dos hauran d’assumir conselleries amb alguns membres dels altres partits, seguint la mateixa filosofia de les conselleries multipartits del Govern de les Illes Balears, presidit per la socialista Francina Armengol.

Francesc MirallesFrancesc Miralles Mascaró del PSIB-PSOE, fins el passat juny batle d’Algaida, assumeix les funcions de vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports. De la seva conselleria dependran la direcció insular de Cultura, que encara no se sap qui serà, la direcció insular d’Esports, a càrrec de Marga Portell i Direcció Insular de Patrimoni a càrrec de Kika Coll. Cal destacar que la secretaria general tècnica d’aquesta conselleria recaurà en la funcionària Cristina Bou, qui fins ara ocupava el càrrec de TAG Jurídica a l’Ajuntament d’Algaida.

Margalida PuigserverMargalida Puigserver Servera de Més per Mallorca serà, a més de regidora de Més del nostre municipi, la nova consellera de Benestar i Drets Socials i assumirà la presidència de l’Institut Mallorquí Afers Socials (IMAS). Aquest organisme tindrà una vicepresidència primera, encarregada a Javier de Juan  i una vicepresidència segona a Apol·lònia Miralles. També dependran d’aquesta conselleria la direcció insular d’inclusió social, encarregada a Caterina Mas, així com la Direcció Insular de Menors, la Direcció Insular de Gent Gran i la Direcció Insular de Discapacitats, les quals juntament amb la gerència, estan pendents de saber qui ocuparan aquests càrrecs.

Des d’aquest noticiari els reiteram l’enhorabona pel seu nomenament i que tenguin sort i èxit en la seva tasca com a consellers executius del Consell.

Redacció Noticiari Es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.