Dimarts, octubre 3, 2023
AlgaidaAny LlullEs saigPinaRanda

Publicat es saig núm. 419 del mes de març

essaig419Un saig ben il·lustrat i amb molt per llegir ja es troba al carrer.

Aquest mes de març trobareu a la revista en paper tota una sèrie de fotografies que no publicàrem en aquest digital.

A més de donar compte de les activitats de l’Any Llull, també hi apareix la segona part de l’article de Llorenç Gil sobre Ramon Llull i la flora, en aquest cas dedicat a la mata escrita. També intentam posar una mica de llum sobre quina era la possessió algaidina de Llull, Pola o la Mata Escrita?

Us convidam a llegir el Psicoanalista, el conte de mes de Victor Mulet i si no poguéreu assistir al pregó de festes de Sant Honorat de Miquel Ballester Oliver, Quitxero el trobareu complet amb fotografies de la seva trajectòria.

A la secció d’astronomia explicam que són això de les ones gravitacionals i la veterinària Laura Gomila ens recomana que vacunem els cans i els moixos, sobretot de la ràbia, i de la importància de què els cans tenguin xip.

La xerradeta del mes va dedicada a Teresa Oliver Valls, una de les dues infermeres que treballen en el centre de salut del poble.

Hi ha més continguts, però per això haureu de consultar la revista en paper.

Redacció noticiari es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: