Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaCulturaFestesPinaRanda

Un pregó emotiu i en defensa del benestar i dels serveis públics

prego2016Més d’un centenar de persones ompliren ahir a la nit l’auditori del Casal Pere Capellà per escoltar el pregó de festes que enguany s’havia encarregat a Miquel Ballester Oliver.

Miquel Ballester havia estat regidor durant la primera legislatura de l’Ajuntament d’Algaida i, com advocat, ha treballat com a secretari durant 22 anys a l’Ajuntament de sant Llorenç des Cardassar i des del 2008 com a secretari adjunt de l’Ajuntament de Palma.

Tota aquesta trajectòria professional, juntament amb l’esportiva com a corredor de bicicleta i també com a cossier, va ser el que aquest algaidí explicà ahir vespre tenyint amb humor moments que recordaren als assistents a l’acte la idiosincràsia d’un poble que, segons el pregoner, “ha crescut, s’hi viu bé, ha conservat les tradicions i que ha sabut acollir els nous vinguts”.

Durant la seva locució també hi hagué espai per la defensa de la cultura pròpia, però integradora, i en aquest sentit va posar l’exemple del barri de Son Gotleu com el model de futur de la societat de les nostres illes.

Igualment, i com a funcionari, tampoc deixà passar l’oportunitat, subtil però decidida, de fer una defensa dels funcionaris públics, que “no sobren coma afirmen alguns” i que treballen, tant des dels Ajuntaments, com dels àmbits sanitaris i educatius, per millorar el benestar de les persones.

El pregó, molt intens i emotiu va concloure fent una referència al Puig de Cura i al Beat Ramon Llull, demanant-li salut i benestar per tots els algaidins i desitjant-nos unes bones festes de Sant Honorat a tots.

El pregó es publicarà a la col·lecció Binària de l’Ajuntament el mes de gener i el podeu escoltar a la carta a través del web de la ràdio municipal http://www.titoieta.cat

Redacció Noticiar es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d