Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaCulturaEconomiaGastronomiaPinaRandaSanitat

Dijous comença la Quinzena saludable a Algaida

Des del proper dijous dia 5 i fins al 17 de maig, Algaida celebra l’anomenada “Quinzena saludable” que té com a objectiu fomentar la pràctica de l’esport i una correcta alimentació per tal de dur una vida més saludable, segons explica el regidor d’Esports i Sanitat de l’Ajuntament d’Algaida, Jaume Lliteras.

L’organització d’aquesta setmana per part de l’Ajuntament d’Algaida, compta amb la col·laboració d’empreses de serveis esportius, bars i restaurants del municipi i organitzacions no governamentals. Durant aquests quinze dies es duran a terme xerrades sobre dietes i alimentació saludables, conferències, jornades de portes obertes i sessions d’entrenaments a empreses de serves esportius del municipi.

Dins el marc d’aquesta “Quinzena saludable”, destacar que alguns bars i restaurants oferiran menús i plats saludables a les seves cartes.

png CARTELL-PROGRAMA QUINZENA SALUT 2 def

Lliteras apunta que la idea és que aquestes dues setmanes d’activitat “serveixin per incidir sobre la importància de fer esport i de menjar de forma saludable per a gaudir d’una bona i millor qualitat de vida” per això “a banda de dirigir-mos a la gent adulta també hem preparat  conferències dirigides a alumnes de primària perquè els bons hàbits en l’alimentació és poden adquirir de petits”.

Redacció noticiari es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d