Dijous comença la Quinzena saludable a Algaida

Des del proper dijous dia 5 i fins al 17 de maig, Algaida celebra l’anomenada “Quinzena saludable” que té com a objectiu fomentar la pràctica de l’esport i una correcta alimentació per tal de dur una vida més saludable, segons explica el regidor d’Esports i Sanitat de l’Ajuntament d’Algaida, Jaume Lliteras.

L’organització d’aquesta setmana per part de l’Ajuntament d’Algaida, compta amb la col·laboració d’empreses de serveis esportius, bars i restaurants del municipi i organitzacions no governamentals. Durant aquests quinze dies es duran a terme xerrades sobre dietes i alimentació saludables, conferències, jornades de portes obertes i sessions d’entrenaments a empreses de serves esportius del municipi.

Dins el marc d’aquesta “Quinzena saludable”, destacar que alguns bars i restaurants oferiran menús i plats saludables a les seves cartes.

png CARTELL-PROGRAMA QUINZENA SALUT 2 def

Lliteras apunta que la idea és que aquestes dues setmanes d’activitat “serveixin per incidir sobre la importància de fer esport i de menjar de forma saludable per a gaudir d’una bona i millor qualitat de vida” per això “a banda de dirigir-mos a la gent adulta també hem preparat  conferències dirigides a alumnes de primària perquè els bons hàbits en l’alimentació és poden adquirir de petits”.

Redacció noticiari es saig 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.