Algaida s’adhereix a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores

L’Ajuntament d’Algaida ha rebut el certificat d’adhesió del municipi a la Carta de Ciutats Educadores. Amb aquest document, Algaida passa a ser oficialment membre de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores, atès que l’Assemblea general de l’AICE celebrada a Rennes (França) ho va ratificar el passat dia 21 de març.

D’aquesta manera, Algaida se suma a les més de 490 Ciutats Educadores existents arreu del món. Amb aquesta adhesió, a banda dels projectes i iniciatives que es duen a terme en el municipi, Algaida podrà beneficiar-se de les diferents possibilitats de col·laboració i intercanvi que es promouen des de l’associació.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, va rebre el certificat de mans  d’Aina Masgoret, tècnica de l’Associació Internacional Ciutats Educadores, en el marc de la celebració del segon cap de setmana de les I Jornades Algaida Ciutat Educadora. Masgoret parlà també de l’experiència de Barcelona Ciutat Educadora i d’altres exemples de ciutats adherides. Així mateix també varen intervenir els tècnics de Binissalem i d’Algaida.

El projecte de Ciutat Educadora és transversal i té diferents objectius com ara fomentar i promocionar els principis i valors democràtics des d’un àmbit educatiu; crear consciència de la importància de l’educació a la ciutat; visibilitzar el compromís dels governs locals amb l’educació així com el treball que realitzen els agents educatius o posar en relleu els vessants educatius dels projectes polítics de les ciutats associades. Així mateix, també pretén promoure, inspirar, fomentar i vetllar pel compliment dels principis recollits en la Carta de Ciutats Educadores a les ciutats membre, entre altres.

Per celebrar aquesta adhesió durant dos caps de setmana s’han dut a terme tot un conjunt d’activitats educatives. També s’ha posat en marxa una web amb tota la informació sobre aquesta iniciativa, accessible a través de l’adreça https://www.algaidamunicipieducador.org/

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.