Es consolida la plantilla de la policia local d’Algaida amb 3 nous agents

Foto: Ajuntament d’Algaida
Notícia actualitzada 7/02/2019, 22:00

L’Ajuntament d’Algaida ha consolidat la plantilla de la Policia Local amb 3 nous agents que el passat divendres, dia 1 de febrer, varen prendre possessió de la seva plaça. D’aquesta manera, el cos de seguretat local queda integrat per 5 agents i el cap de Policia, Joan Oliver.

Amb la incorporació d’aquests 3 agents, la plantilla es veu duplicada en efectius, ja que ara fa un any estava integrada per 3 policies. Aquesta ampliació de la plantilla permetrà cobrir els caps de setmana. “Tenim un terme municipal molt extens, amb 6.000 habitants i amb tres nuclis urbans i la zona de Cura, això fa que els caps de setmana, i a més està comprovat amb l’112, hi hagi moltes incidències com ara accidents, incendis, problemes amb guals, i pensàvem que era prioritari garantir la presència de la Policia Local els dissabtes i diumenges”, explica la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet.

D’aquesta manera, a partir d’ara, es cobriran els caps de setmana els matins i horabaixes i, en alguns d’ells, els torns permetran que hi hagi cobertura de nit des de les 21 a les 4 h.

Així mateix, l’ampliació de la plantilla, permetrà fer més prevenció i campanyes d’alcoholèmia, documentació de vehicles i conductors, controls de seguretat viària i continuar amb la tasca del Policia Tutor amb els infants, joves i la comunitat educativa del municipi. Així mateix, també hi haurà més presència dels policies al carrer i camins del terme municipal.

“Al cap i a la fi el que volem és que la gent ens vegi, fer una policia més propera i amb més presència cada dia de la setmana i amb aquest nombre d’efectius estem en condicions de poder-ho fer”, explica Joan Oliver, qui és cap de la Policia Local d’Algaida des del mes de novembre de 2017.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.