El Partit Popular va presentar a Rafel Oliver com a cap de llista a l’Ajuntament d’Algaida.

Foto: PP Balears

El Partit Popular va presentat oficialment, aquest cap de setmana a Rafel Oliver per a la batlia d’ Algaida, segons ha informat el partit en una nota de premsa. L’acte va tenir lloc ahir diumenge a la sala d’exposicions del casal Pere Capellà i comptà amb l’assitència de Biel Company, president del PP a les Illes Balears, Jeroni Salom president del PP de Mallorca i Llorenç Galmés, candidat del PP al consell.

Rafel Oliver va agrair el suport de la junta local per repetir com a candidat i va recalcar que “ha arribat el moment del canvi de les polítiques sectàries i radicals del pacte d’esquerres”.

Per la seva banda, el vicepresident i candidat a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, va destacar, durant la presentació, que “a diferència del Pacte, el Consell sí que estarà compromès amb els pobles”. Pel que ha posat èmfasi en que “ja estam recorrent tot Mallorca, de cap a cap, per, a partir del 26 de maig, tenir ple coneixement del que hem de fer a cada municipi”.

El president del Partit Popular de les Illes Balears i candidat al Govern, Biel Company, argumentà com “Armengol ha llevat el peu de l’accelerador perquè ja té clar que governarem nosaltres”. En aquest sentit, ha explicat que “el que li preocupa ara a l’esquerra és que nosaltres tenim capacitat de pactar i això els preocupa molt perquè saben que pactarem i que el pacte és de centre dreta; pel que sumarem molt més que ells”.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.