Dissabte, desembre 9, 2023
Algaida

Quin horari t’agrada més el d’estiu o el d’hivern?

Havia de ser el darrer però sembla que al final tenim dos anys amb aquest canvi d’horari. Recordau que la matinada de dissabte 30 al diumenge 31 haureu d’avançar els rellotges una hora. A la 2 seran les 3 de la matinada, amb la qual cosa dormirem una hora manco (si ens aixecam a la mateixa hora) 

El Parlament europeu, amb 410 vots a favor, 192 en contra i 51 abstencions, ha tornat a donar suport a acabar amb el canvi d’hora en el 2021. Els Estats membres de la Unió Europea que decideixin quedar-se amb l’horari d’estiu canviarien per última vegada el rellotge al març de 2021, mentre que els que triïn l’horari d’hivern haurien de tornar a canviar l’hora a l’octubre de 2021.

Però i vosaltres quin horari us agradaria que ens quedàssim: el de l’hivern o el de l’estiu? Votau a la nostra enquesta.  

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

One thought on “Quin horari t’agrada més el d’estiu o el d’hivern?

  • Margalida Mut

    A l’hivern a les 17 hores ja fa fosca!!

Comments are closed.

%d