Dimecres, desembre 6, 2023
Algaida

Presentat l’equip dels 5 primers candidats de Més per Algaida, Pina i Randa

Avui (Diumenge dia 17 de març) s’han presentat les persones que acompanyaran Margalida Puigserver en els primers llocs de la candidatura de Més per Algaida, Pina i Randa a les properes eleccions municipals.

Foto: Més per Algaida, Pina i Randa

L’equip que encapçala la consellera i actual responsable de l’IMAS (Institut Mallorquí d’Afers Socials ) Margalida Puigserver, està format per Maria Antònia Reinés que ocupa el segon lloc de la llista, una dona activa, professora i molt lligada a la vida del municipi des de fa anys. El número 3, Toni Rigo ha estat definit com un nou algaidí, una persona implicada amb les entitats del poble que ha elegit per viure. En quarta posició hi trobam Tomeu Ballester que durant anys ha estat el número 1 de la llista i amb experiència dins la política municipal. Finalment com a número 5 l’equip compta amb el piner Joan Sastre, un home emprenedor i sense por als reptes.

Tots ells han expressat, en l’acte de presentació duit a terme avui,  a les 12 a Sa Plaçeta d’Algaida, el seu compromís per a governar i canviar el municipi, tenint en compte les necessitats, propostes i iniciatives de les persones que formen els diferents nuclis d’Algaida.

Margalida Puigserver ha exposat en el seu parlament  les línies bàsiques del projecte de Més pels propers anys: un Ajuntament obert a les persones i amb la premisa de que les coses es poden fer d’una forma diferent. Segons Puigserver, recolzada en aquest acte pels quatre altres candidats, Més per Algaida ofereix un projecte global que defensa l’economia local, la sostenibilitat, l’educació i la cultura i adequar el poble a la mesura de les persones.

La candidata a batlessa d’Algaida per MÉS ha concretat algunes de les idees que s’han de desenvolupar en els propers anys, destacant la proposta de l’escola integrada a Algaida fins al 16 anys, la creació d’un nou Punt Verd que cobreixi les necessitats del municipi i la humanització del centre del poble facilitant la mobilitat de les persones.

“Aquests anys com a Consellera m’han donat experiència en la gestió de projectes i de persones, que ara vull posar al servei del nostre poble” ha explicat Puigserver, que ha destacat  que “Tenim les característiques per ser un referent en polítiques socials, tenim un teixit d’entitats implicat en la vida del municipi, tenim espais dins el poble als que podem donar un nou ús i espais de creixement urbanístic que s’han de planificar pensant en les persones”

El vermut-presentació ha comptat amb la presència de Rosa Cursach, candidata de MÉS per Mallorca al Senat, Miquel Ensenyat, candidat de MÉS a la presidència del Govern de les Illes I Bel Busquets, candidata de MÉS al Consell de Mallorca.

L’acte ha acabat després de convidar els assistents a participar en l’assemblea que es farà dia 7 d’abril per concretar les línies bàsiques del Programa Electoral.

NP: Aquesta nota de premsa ha estat enviada per la candidatura o partit polític esmentat/da. Qualsevol equivocació, errata o error de qualsevol tipus són responsabilitat de l’autor de l’original. Aquesta nota de premsa es reprodueix només per difondre la informació que conté.

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d