Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaPinapolíticaRanda

Com varen votar a Algaida a les passades eleccions del 23J

Estam en plenes festes de Sant Jaume, però també hem tengut el trull cívic d’anar a votar a les eleccions a Cors generals el passat 23 de juliol. A Algaida, la participació total fou del 70,32 %

Així, amb el vot escrutat al 100,0%, els resultats de les eleccions generals del 23-J deixen el següent resultat: el PP guanya amb un 32,07% i 973 vots, fet que el converteix en el partit polític més votat a Algaida. En segon lloc, el PSOE, que aconsegueix un 30,29% gràcies als 919 vots obtinguts. Sumar Més és la tercera força política amb un 19,94 % del suport dels votants (ha assolit 605 vots). Vox ha estat la quarta opció preferida per als votants d’Algaida a comicis. 458 votants han optat per aquest partit, un 15,1% del cens electoral.

A continuació us oferim desglossats com es va votar per districtes i taules, que hem obtingut d’Eldiario.es

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: