Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEsports

Crònica futbolística del primer cap de setmana de setembre

Cap de setmana en què, malauradament, cap dels dos equips del CE Algaida han aconseguit puntuar.

resultatsesportius0917_1

Començant pels juvenils, el dissabte va tenir el partit com a visitants a Son Cladera. Els juvenils de l’Algaida començaren el partit sense poder contrarestar el fort inici de partit que tingueren els locals, fet que provocà que al minut 22 perdien de 2 gols. En el darrer quart de la primera part l’Algaida, repcuperaren posicionament i escurçaren la diferència en el marcador gràcies a un gol de Ricardo Acedo. A la segona part els algaidins sortiren i empataren el partit gràcies a un gol d’en Tomeu Pou. Poc després, un error defensiu dels alaidins, provocà que els locals s’avançaren en el marcador (3-2), però l’Algaida juvenil va seguir fent feina i va empatar amb un gol d’en Rubén Gamez (3-3). L’alegria va durat poc ja que els locals, tot i les bones jugades dels algaidins, tornaren a avançar-se i marcaren els dos darrers gols deixant el marcador en el definitiu 5 a 3.

Els amateurs jugaren en diumenge dins el camp d’Es Porrassar contra l’Alqueria. En la primera part cap dels dos equips aconseguiren imposar el seu joc i s’arribà al descans amb empat a zero gols. La segona part s’inicià com la primera, fins que amb una jugada dels visitants a pilota aturada aconseguiren avançar-se en el marcador. L’Algaida va empènyer i en una jugada dins l’àrea dels visitants, en Pere Puigserver feu un gol que empatava el partit a 1. Quan pareixia que l’Algaida controlava la situació, els visitants aprofitaren un error defensiu per fer l’1 a 2. Aquest segon gol feu avançar les línies algaidins, cosa que fou contraproduent ja que els visitants feren el definitiu 1 a 3 en un ràpid contraatac.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: