Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaResultats dels nostres equips

Algaida ha recollit aquest cap de setmana, moltes i bones notícies esportives

El club de vòlei del municipi ha aconseguit diferents bones notícies.

L’equip Juvenil Gruas negret va aconseguir l’esperat ascens a 1a divisió. El va obtenir a les semifinals del torneig davant el C.V. Porto Cristo, que no li va posar gens fàcil, guanyant 3 sets a 0. Les nines d’Algaida competiren amb Sagrat Cor, per la Primera Posició de la Fase d’Ascens, i s’imposaren finalment les nines de Sagrat Cor per 3-1. 

Al partit de semifinals participaren per Gruas Negret Algaida V.C.: 1. Teresa Barceló 3. Neus Rigo 6. Joana Aina Mesquida 7. Adriana Ramos 8. Marina Manolaches. 9. Cristina Antich. 13. Ines Oliver. 15. Marina Gelabert L’entrenador és Andreu Gelabert i Lorenç Vallespir exerceix d’entrenador Auxiliar: Llorenç Vallespir. A més a més, la jugadora d’Algaida Neus Rigo (núm. 3) va ser anomenada millor Jugadora del Torneig. Des del Club destaquen l’esforç que va fer na Neus per jugar aquesta fase d’ascens, ja que estava lesionada del seu canell dret.

Pel que fa a l’equip infantil femení, el campionat de Balears va tenir lloc al pavelló d’Alcúdia. Després de proclamar-se campiones de Mallorca el passat cap de setmana, tenien un nou repte a la final del diumenge. S’enfrontaren, amb un gran ambient de públic l’Algaida V.C. Rosa i C.V. Mayurqa. Les nines d’Algaida aconseguiren imposar-se per 3 sets a zero amb parcials 25-20, 25-17 i 25-19, aconseguint el títol de campiones de Balears.

Per Algaida V.C. Rosa participaren: 1. Marina Manolache Pocoví 3. Rebeca Alexandra Puie. 5. Maria Vallespir Oliver. 6. Emma Sanchez Campins. 7. Adriana Ramos del Pino 10. Anna MArijke Riera Oliver. 11. Jule Katerina Diester. 12. Aina Mas Pizà. 15. Laura Pals. El 1r Entrenador és Llorenç Vallespir Munar, el 2n Entrenador és na Francisca Pocoví i com a entrenadors auxiliars actuaren Joan Martí i Josep Maria Mas. Aquest títol permet a les jugadores d’Algaida V.C. participar en el Campionat d’Espanya Infantil Femení, que se celebra els propers 17, 18, 19, 20 i 21 de maig a la Ciutat de Lugo, com caps de sèrie. 

Aquest Campionat de Balears aconseguit per l’equip Infantil Rosa, va fer que la MVP (Most Valuable Player) premi a la Jugadora Més Valorada del Campionat fou per na Marina Manolache Pocoví.

I el futbol?

Victòria de l’equip amateur per 2 gols a 1 en el partit d’ascens celebrat el passat dissabte a Es Porrassar davant el Ferreries. Els dos gols anaren a càrrec de Rodrigo Allo i Noah Ottonelli. La resta de resultats són els següents:

D’altra banda, la jugadora Lina Mulet Puigserver formarà part de la Selecció de les Illes Balears SUB 12, que aquest proper cap de setmana, disputarà el Campionat de Seleccions Autonòmiques que es celebrarà a Madrid.

Finalment, el dissabte passat es va presentar el Rodadors Club Esportiu a sa plaça amb un molt bon ambient i festa.

Enhorabona a tots els nostres esportistes

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: