Dilluns, octubre 2, 2023
AlgaidaCulturaPinaRanda

16 Espais expositius a la segona edició d’ALGAID’ART, la nit algaidina de les arts plàstiques.

artistes_algaidart_17La nit de les arts plàstiques d’Algaida celebra aquest proper dissabte dia 9 de setembre a partir de les 19.00 hores la seva segona edició. Algaid’Art comptarà amb 16 espais d’exposicions on artistes del municipi, d’altres indrets de Mallorca i d’Eivissa i Formentera mostraran les seves obres. Entre els espais cal destacar sa Rectoria, la Casa de la Vila i altres cases de gran caràcter històric i patrimonial que han estat tancades durant molt de temps i que obriran les seves portes expressament per Algaid’Art.

Més de 50 artistes, locals i de fora del poble, participen a l’Algaid’Art d’enguany.

21272562_1264000810372580_7908795142148628200_nUna de les novetats d’enguany és una exposició de ventalls que han estat realitzats expressament per a Algaid’Art per artistes d’Algaida i altres de renom com Lluís Maravert, Joan Costa, Lourdes Sampol o Biel Bover, enre altres participants. Aquesta col·lecció serà itinerant, ja que després de l’estrena a Algaida, viatjarà a Dénia  (Alacant) el pròxim 6 d’octubre.

També destaca la intervenció a la plaça d’Algaida de les dones del curset de brodat que es fa a la tercera edat i que durà per nom “Teixint el poble”.

Cal destacar també l’Espai Jove, on un gran nombre de joves del municipi s’iniciaran exposant les seves obres plàstiques de pintura, escultura, fotografia, teixit, etc… Serà a l’espai de la Peixateria, i amb la coordinació de Kika Martí i Daiana Fiol.  Una altra de les novetats és la venda de serigrafies a benefici de Ciudad Antigua.

La nit comptarà amb les actuacions musicals de l’Artstuskada, s’Arrual Jazz Mort i l’espectacle de circ de la companyia Des-equilibrats o l’actuació d’Alex Artigues i Maddi Salvatierra al Racó Jove.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Algaida, Margalida Garcias, vol agrair “la implicació de tots els artistes d’Algaida perquè una vegada més han col·laborat i facilitat la feina d’organització d’aquest esdeveniment. Crec que són ells que han de tenir tot el protagonisme, són ells que amb la seva feina, fan que aquesta festa sigui una manifestació per gaudir. Així mateix, també vull destacar i agrair la disposició i la tasca del comissari d’Algaid’Art, Toni Torres”.

Programa d’actes Algaid’Art 2017.

Es saig hi serà present per acostar-vos a tots les imatges d’aquests esdeveniment artístic i que se va consolidant.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: