Dimecres, setembre 27, 2023
AlgaidaConsell de MallorcaCultura

Millores a l’auditori del casal Pere Capellà amb l’ajuda del Consell de Mallorca

L’Ajuntament d’Algaida ha realitzat millores a l’auditori del casal Pere Capellà amb una ajuda del Consell de Mallorca. La regidora de Cultura, Margalida Garcias, explica que “malgrat les restriccions de la pandèmia, que condicionen les activitats que es poden dur a terme en els espais dedicats als actes culturals, des de l’Ajuntament es continua millorant les infraestructures municipals”.

Durant l’any passat es va adquirir un nou projector audiovisual, especialment indicat per projeccions de cinema a pantalla completa. Així mateix, amb la finalitat d’augmentar la seguretat dels assistents, s’adequaren i milloraren les connexions elèctriques i audiovisuals de l’escenari.

Aquestes millores es varen dur a terme gràcies al Fons Municipal d’Inversions per a equipaments culturals 2020 del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: