Dimecres, setembre 27, 2023
AlgaidaParticipació ciutadanaPinapolíticaPressupostsRanda

Audiència pública del primer any de govern a l’Ajuntament

audienciaequipgovern18052016L’equip de govern de l’Ajuntament d’Algaida va iniciar dimecres passat les audiències públiques per donar compte davant la ciutadania del que han fet en el primer any de legislatura, en una iniciativa emmarcada en el Pla d’Acció Municipal 2015-2019.

El primer torn, fou per la batlessa, Maria Antònia Mulet qui exposà la gestió a Batlia, Governació, Seguretat, Urbanisme, Ordenació del Territori, Infraestructures i Mobilitat. Destacà, entre altres coses, tot allò que s’ha fet en el marc dels pressuposts participatius de 2016, la pavimentació de carrers, les millores de pluvials, les tasques de neteja i manteniment a foravila i la gestió del dia a dia amb comunicació  directe amb la resta d’àrees i amb els veïnats del municipi.

Seguidament fou el torn de Maria Antònia Sastre, regidora de Promoció Econòmica, Joventut i Festes. L’augment de la dedicació de la dinamitzadora del Casal de Joves i la consegüent millora d’aquest servei en tots els aspectes, la continuació en la promoció de les fires i festes del municipi amb la suma de noves mostres o la formació i activitats per a emprenedors i el sector empresarial i comercial, són només algunes de les iniciatives que va destacar. També va dir que abans que acabi el mes de maig o com a molt a principis de juny, la brigada municipal instal·larà la nova senyalística del municipi.

Finalment, tancà aquesta primera reunió informativa el batle de Pina i regidor d’Esports i Sanitat, Jaume Lliteras. Destacà les millores al camp d’esports d’es Porrassar, al cementiri, a la zona infantil de Pina, noves proves esportives o la “quinzena saludable”, entre altres.

Aquí teniu el resum adaptat de les tres presentacions fetes pels tres regidors.

L’oposició també hi fou present

Tant el regidor del Partit Popular a Algaida Rafel Oliver, com els regidora de Més per Algaida, Pina i Randa, Margalida Puigserver i Guillem Fiol també assistiren a l’audiència pública, i que conformaren part del públic, molt poc que va assistir a aquesta audiència. Aquesta manca de gent fou aprofitat pel Partit Popular per denunciar l’escasa participació de la ciutadania algaidina en aquesta reunió a través de les xarxes socials.

assistenciaaudiencia18052016

Tanmateix, durant la presentació la batlessa Maria Antònia Mulet va agrair la manca de dificultats a la seva gestió posades per part dels dos partits a l’oposició (PP i Més per Algaida) al seu govern en minoria en aquest primer any de mandat.

El proper dimecres dia 25 de maig a les 20 hores i també al Casal Pere Capellà, serà el torn de la regidora de Serveis Socials, Catalina M. Fullana; de la d’Educació i Cultura, Margalida Garcias i del de Medi Ambient i Participació Ciutadana, Jaume Bibiloni. Les reunions amb els veïns de Pina i Randa es duran a terme el mes de juny.

Redacció noticiari es Saig 

 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: