2 equips del CE Algaida, campió i subcampió en esportivitat

Els equips joves del CE Algaida estan d’enhorabona. No només pels seus resultats esportius i la seva evolució durant la competició, sinó per la seva esportivitat.

Així l’equip infantil del CE Algaida ha aconseguit quedar campió, compartit amb l’equip del Madre Alberta, en el Torneig de l’esportivitat, és a dir, valorant el bon joc i el reduït nombre de targetes que han vist el nostres jugadors.

L’equip està format per:

infantilscealgaida1516CARMONA BOSCH, ULLA DEL CARMEN; ACEDO ORTEGA, ALVARO; ARGÜES VIDAL, SERGI; CERDA ENSEÑAT, JOAN; COLL LLABRES, JOAN, JANER FERRER, MARC; MORENO BOSCH, SERGIO RAUL;   MOYA SALOM, ROBERTO; NILSSON ULLOA, ADRIAN XELL; OTTONELLI CASALS, NOAH; PALOU SANCHEZ, ALBERTO; PONT FIGUEROLA, MIGUEL; POU TOMAS, GUILLEM; PUIGSERVER CAPELLA, JOSEP; RIBAS ABRINES, ANTONI; ROSSELLO BLASCOS, LLUIS; SERVERA LUNA, MIQUEL;   TOMAS PERELLO, TOMEU; URREA HUGUET, XAVIER
Tècnic: FIOL GARCIAS, JOAN
Delegat: SUREDA TORRES, JOSÉ ANTONIO
Auxiliares: FIOL BIBILONI, PAU

L’equip infantil ha acabat la competició amb una meritòria cinquena posició a la classificació general. El premi és anar el proper dissabte 18 de juny a passar un dia al Western Water Park a Calvià. Enhorabona.

Pel que fa al’equip cadet, cal destacar la bona segona volta que han fet durant aquesta competició. Han jugat molt bé i sense gaire incidències per aquest motiu, la Federació Balear de Futbol els ha concedit el subcampionat en el Torneig d’esportivitat de la seva categoria.Finalment han aconseguit 21 punts i han quedat en la 15a posició.

L’equip està format per

cadetscealgaida1516ACEDO ORTEGA, RICARDO, HUZUNA , ALEXANDRU CALIN; JANER MUDOY, FRANCISCO; LEVESQUE BONNIN, PAU; LLITERAS PASCUAL, JAUME; LLOMPART SASTRE, BERNAT; MARTINEZ CARBALLIDO, DAVID; MAS JUAREZ, DAVID; MAS VICH, GABRIEL, MULET MIRALLES, PERE A, OLIVER ROCA, ANTONI; PEÑA RIVEIRO, ANTONIO; POU TOMAS, TOMEU; PUJOL MUÑOZ, ADRIAN; RUBIO MORENO, DAVID; VICH JUAN, JAUME; VIDAL VAQUER, ALBERTO; ZAYKOV , IVAN D.
Técnic: ACEDO NADAL, RICARDO
Delegats: MARTINEZ SILLERO, DAVID i OLIVER JUAN, PERE R

Des d’aquest noticiari els donam l’enhorabona i els animam a que continuïn jugant al futbol fent gala de la millor esportivitat, sense perdre de vista que, tot i que està molt bé guanyar partits i competicions, a futbol s’hi jugar per divertir-se.

Redacció noticiari es Saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.