Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaConsell de MallorcaInfraestructures

Acabades les obres d’asfaltatge d’alguns carrers d’Algaida

L’Ajuntament d’Algaida ha millorat tres carrers amb el Pla Especial d’Ajudes a corporacions locals de menys de 20.000 habitants que va obrir el departament de Cooperació Local del Consell de Mallorca.

En concret, l’Ajuntament d’Algaida ha realitzat la millora del ferm dels carrers Son Arbós i Can Carrintar-camí de sa Torreta i hi ha incorporat el cost de la millora del segon tram del carrer Campet.

Aquestes millores han costat un total de 64.864 euros que pagarà íntegrament el Consell de Mallorca dins l’esmentat pla d’ajudes.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, explica que “la millora d’aquests carrers era molt important perquè estaven en mal estat i eren dels més urgent a causa dels problemes amb l’aigua de pluja. Dins les possibilitats del pressupost municipal o amb ajudes com aquesta del Consell de Mallorca, anirem arreglant altres carrers que també tenen problemes”.

Properament el Consell té previst de convocar noves ajudes dins el Pla d’Obres i Serveis, en les quals està previst que entre d’altres projectes l’Ajuntament presenti la reforma i ampliació de la Biblioteca Municipal.

Redacció noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: