Acabades les obres d’asfaltatge d’alguns carrers d’Algaida

L’Ajuntament d’Algaida ha millorat tres carrers amb el Pla Especial d’Ajudes a corporacions locals de menys de 20.000 habitants que va obrir el departament de Cooperació Local del Consell de Mallorca.

En concret, l’Ajuntament d’Algaida ha realitzat la millora del ferm dels carrers Son Arbós i Can Carrintar-camí de sa Torreta i hi ha incorporat el cost de la millora del segon tram del carrer Campet.

Aquestes millores han costat un total de 64.864 euros que pagarà íntegrament el Consell de Mallorca dins l’esmentat pla d’ajudes.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, explica que “la millora d’aquests carrers era molt important perquè estaven en mal estat i eren dels més urgent a causa dels problemes amb l’aigua de pluja. Dins les possibilitats del pressupost municipal o amb ajudes com aquesta del Consell de Mallorca, anirem arreglant altres carrers que també tenen problemes”.

Properament el Consell té previst de convocar noves ajudes dins el Pla d’Obres i Serveis, en les quals està previst que entre d’altres projectes l’Ajuntament presenti la reforma i ampliació de la Biblioteca Municipal.

Redacció noticiari es Saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.