Dimarts, novembre 28, 2023
Algaida

L’Ajuntament millorarà tres carrers gràcies al Pla d’Ajudes del Consell de Mallorca 15-16

sonarbosLa setmana passada el conseller de Cooperació Local dels Consell de Mallorca presentava els resultats del pla especial d’ajudes a corporacions locals amb una població inferiors als de 20.000 habitants que va obrir el Departament de Cooperació Local. Font va assegurar que el Pla Especial presentat dóna una major cobertura als municipis més petits ja que aquests tenen menys recursos, tant econòmics com tècnics.

Davant aquesta convocatòria a la qual Algaida li pertocaven 65.000, l’Ajuntament d’Algaida s’hi va presentar per a dur a terme la millora de tres carrers del poble. En concret, el consistori algaidí inclourà la millora del ferm dels carrers Campet, Son Arbós i Can Carrintar-camí de sa Torreta. Aquestes millores compten amb un pressupost total de 64.864 euros que pagarà íntegrament el Consell de Mallorca dins l’esmentat pla d’ajudes.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, ha explicat que “la millora d’aquests carrers és molt important perquè estan en mal estat i són dels més necessaris a hores d’ara perquè tenen problemes amb l’aigua quan plou. És cert que n’hi ha d’altres i, com hem fet a les darreres legislatures, els anirem arreglant dins les possibilitats del pressupost municipal o amb ajudes com aquesta del Consell de Mallorca”.

cancarrintarEn aquest sentit cal recordar que la passada legislatura l’Ajuntament d’Algaida ja va dur a terme obres de millora de diferents carrers del municipi. Aleshores i davant la manca d’ajudes de l’anterior govern del Consell de Mallorca, les va pagar amb càrrec a les arques municipals.

Segons fonts municipals, les millores d’obres dels tres carrers abans esmentats s’han d’adjudicar abans del proper dia 30 de novembre.

Redacció Noticiari es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: