Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaPinaReligió

Antoni Riutort, nou canonge de la Seu de Mallorca

El bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, havent consultat el Capítol Catedral de Mallorca, tal com estableix el cànon 509 del Codi de Dret Canònic, va nomenar el passat dimarts 25 de setembre quatre nous canonges de la Santa Església Catedral Basílica de Mallorca.

Els nous membres del Capítol Catedral són: 

Pròximament tendrà lloc una celebració a la Seu on els quatre nous canonges seran instituïts i iniciaran el seu ministeri a la Catedral de Mallorca. 

El canonges són el grup de preveres que l’Església envia a la Seu per tal que vetlin la bona realització de les tres dimensions que defineixen la Seu: el culte catòlic i ecumènic; el diàleg cultural amb la societat mallorquina, per tal d’ajudar a mantenir la pròpia identitat i la taula de la caritat per tal que arribi als més necessitats l’ajuda que permet l’economia de la Seu.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: