Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaCulturaGastronomiaLlengua

Èxit el passat dissabte del tasta sons amb Joan Miquel Riera

Amb “cent grams de compromís, dues unces de passió, un ambosta de creativitat, un polsim d’imaginació i mig kilo d’amor a la feina ben feta, i tot ben aguiat”, el passat dissabte va tenir lloc el Tasta Sons amb el telepredicador Joan Miquel Riera a l’Espai Colomer 5. Es tractà d’un viatge gastro musical amb l’objectiu de recórrer el bo i millor de la cuina local acompanyats de bona música posada en marxa pel músic sardiner, qui des de fa uns anys, està afincat a Algaida i que compta amb diferents treballs que es poden sentir per internet.

A continuació trobareu algunes fotografies perquè us faceu una idea de les viandes que pogueren degustar la trentena de persones que hi assistiren: Un sandvitx ben carregat, una torrada amb peres caramelitzades amb formatge de cabra i ametlles, un confit d’ànec amb poma i crema de carabassa, uns doblegats de galta de porc amb taronja i una crumble de fruits vermells, la qual devia ser molt bona perquè no ens ha arribat ni tans sols la fotografia.

Per als organitzadors, l’Associació de Cultura Gastronòmica, va ser un molt bon vespre, amb un ambient de club, amb poc llum però amb bon menjar i bona música.

Un èxit que va sumant a les diferents activitats culturals i gastronòmiques que l’Associació Cultura Gastronòmica du a terme al seu Espai Colomer, 5

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d