Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaJoventutPinaRanda

El servei de Joventut de l’Ajuntament ha ampliat el seu horari

casaljovesDes del passat mes de març, el Servei de Joventut de l’Ajuntament d’Algaida ha ampliat el seu horari d’atenció. És de dimecres a divendres de 08:30 h a 17:30 h a l’Ajuntament (primer pis) i se segueix amb l’obertura habitual del Casal dels Joves, però també ampliant l’horari (dissabte de 16:00 h a 22:30 h i diumenge de 16:00 h a 20:00 h).

La dinamitzadora seguirà amb les seves tasques de planificació, gestió i execució de programes, projectes i serveis adreçats a joves, realitzant propostes d’actuació possibles i adients a les demandes i necessitats dels joves algaidins. “Esteim en un procés d’observació continu d’aquestes necessitats i demandes dels usuaris, seguim amb la recollida d’informació i afavorint suggeriments” segons apunta Kika Martí, dinamitzadora del servei.

Pel que fa a l’horari d’atenció a l’Ajuntament, el servei dóna informació sobre els diferents àmbits d’actuació del PIJ (ensenyament, orientació laboral, lleure, cultura, salut, habitatge, participació …). Es dóna a conèixer els programes d’IB Jove i la Conselleria (Carnet Jove, Programa Cultural Art Jove, SVE (Servei de Voluntariat Europeu), Programa Júnior, Camps de Treball, Campaments d’Estiu, Cursos d’Idiomes, Informació i Reserves de les Instal·lacions Juvenils, Subvencions Juvenils …).

Per altra banda, es seguirà amb la dinamització del Casal dels Joves, amb un ventall de programació d’activitats, tallers i cursos demandats pels mateixos joves. A més, es dissenya el material divulgatiu de les activitats que s’ofereixen.

Amb aquest nou horari es pretén aconseguir una atenció més personalitzada als joves i les seves famílies, tenir a la dinamitzadora com a la persona de referència dels joves en polítiques de joventut i seguir atenent tant les consultes com les demandes d’aquests. A més, també s’implicarà als joves per tenir la possibilitat de participar en el disseny de les polítiques de joventut del municipi.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: