L’algaidí fra Jaume Puigserver, reelegit provincial dels Franciscans (TOR)

fdefinitori

En el marc del XXXI Capítol Provincial dels Franciscans del Tercer Orde Regular (TOR), l’algaidí Fra Jaume Puigserver Capellà ha estat reelegit com a provincial. A la vegada, Fra Manuel Romero és el nou vicari de la Província. Els consellers seran Fra Lucio Nontol, Fra Antonio Roldán, Fra Francesc Quetglas i Fra Tomeu Pont.

Els Franciscans del Tercer Orde Regular han celebrat el XXXI Capítol Provincial al Santuari de Cura (Algaida) del 17 al 23 d’abril de 2017. Hi han participat frares delegats vinguts de totes les regions on està present la Província: Mallorca, Península Ibèrica i també del contient americà com Perú i els Estats Units.

Cal recordar que el pare Jaume Puigserver sol venir al poble a participar de les celebracions religioses importants que se duen a terme al poble. La darrera vegada que va participar fou el passat diumenge de Pasqua.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.