Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaJoventutParticipació ciutadana

Algaida organitza la Jornada «Som Poble, som Família» en el dia Internacional de la Família.

Cartell de la Jornada

Aquest diumenge dia 15, dia internacional de la família tendrà lloc a Algaida la Jornada «Som Poble, som Família». Es tracta d’una trobada per passar un dematí en família en el concepte ample, ja que totes les persones del municipi hi poden participar.

La jornada Som Poble, Som família està organitzada per la comunitat educativa de l’EEI Flor de Murta, l’EMMA (Escola Municipal de Música), el CEIP Pare Bartomeu Pou, l’IES Llucmajor i el Casal de Joves amb propostes diverses i enfocades a diferents franges d’edat.

Segons M. Antònia Reinés, regidora d’educació i joventut de l’Ajuntament d’Algaida, «es tracta de celebrar com una gran família aquest dia i gaudim de les diverses activitats. Les famílies han estat clau en aquests dos anys tan durs, i els infants i joves han donat exemple de com viure la pandèmia. Ara és el moment de passar un dia diferent on ens trobem grans i petits en un mateix espai amb l’únic propòsit de passar-ho bé. És un orgull comptar amb una comunitat educativa activa i implicada en la vida municipal, pens que una vegada més es demostra que el nostre és un Municipi Educador que sap fer feina en xarxa».

Les mestres i les famílies de l’EEI Flor de Murta hi participen plantejant l’activitat Un dia a l’escoleta! i un Contacontes. L’Escola Municipal de Música farà dematí de Portes obertes amb tast d’instruments i acollirà l’espectacle “Les girafes no poden ballar”.

Les famílies de l’IES Llucmajor a través del Consell Escolar de l’institut proposen un Taller d’impressió de bosses, camisetes i dessuadores a càrrec de Malafolla, i el Casal de joves organitza el Taller intergeneracional “Decoram cossiols i sembram llavors” dirigit a famílies, preferentment infants i padrins i padrines.

També hi trobarem un Taller de punts de llibre i  una acció de Bookcroossing per fomentar la lectura de forma lúdica, organitzats per l’AMPA del CEIP Pare Bartomeu Pou i Jocs tradicionals inclusius organitzats per les famílies a través del Consell Escolar de l’escola.

Una altra proposta seran els Tallers esportius, organitzats pel departament d’educació física de l’IES Llucmajor i un Taller de polseres organitzat per l’AMPA de l’IES Llucmajor així com partides d’escacs proposades per l’Associació d’Escacs.Durant tota la jornada hi haurà una Paradeta Pro-viatge del Casal dels Joves.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: