Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidacarreteresRanda

El PP reclamarà al Consell de Mallorca la millora «urgent» de la carretera Algaida – Llucmajor

Foto: Partit Popular

El Partit Popular defensarà una moció en el ple de la institució insular del pròxim dijous per a reclamar al Consell de Mallorca que liciti enguany el projecte de millora de la carretera Algaida – Llucmajor (Ma-5010) «perquè suposa un perill per als usuaris que hi circulen».

Segons el Partit Popular, «l’estretor de la via, la falta de vorals, el volum de trànsit que suporta i l’atracció que té en el col·lectiu ciclista la converteix en una de les més insegures de l’illa». Aquestes declaracions les han fetes avui matí el portaveu del PP a la institució insular, Llorenç Galmés, acompanyat pel conseller del PP Mauricio Rovira, el batle de Llucmajor, Éric Jareño i el portaveu del PP a l’Ajuntament d’Algaida, Rafel Oliver.

El portaveu del PP Llorenç Galmés ha assegurat que «és una reivindicació històrica de la gent d’ambdós municipis» i ha criticat que «la llavors consellera insular de mobilitat i territori, Mercedes Garrido, el febrer del 2019 ja va anunciar davant els veïnats d’Algaida que el projecte ja estava fet amb un pressupost d’11,5 milions d’euros i tres anys després no hi ha hagut cap actuació».

«Va ser un dels projectes estrella que, pocs mesos abans de les eleccions, varen anunciar com imminents i el dia d’avui encara no ha vist la llum. Fins i tot la consellera va anunciar que el projecte ja s’havia presentat a la Comissió Balear de Medi Ambient» ha recriminat.

Rafel Oliver feu a la batlessa preguntes sobre aquesta carretera en la darrera sessió plenària del passat dijous dia 5. Mulet respongué que havia xerrat amb el Consell i que la idea és aprovar-ho enguany, però estan pendents dels problemes que posen des de Medi Ambient.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d