Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaSuccessos

La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana a Algaida

img_5846Segons informa el portal cronicabalear.es, la Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d’un home de 59 anys i d’una dona de 52 anys, com a presumptes autors dels delictes de contra la salut pública i frau en el consum elèctric. En el servei també hi ha col·laborat la Policia Local d’Algaida.

En el marc de les investigacions que du a terme la Guàrdia Civil en contra del tràfic i venda de dogues a la Part Forana, es va tenir coneixement sobre l’existència d’un domicili de la localitat d’Algaida, per la zona del camí vell de Porreres, en què hi podia haver una plantació de marihuana.

El passat dia 7 d’aquest mes de febrer, es procedia a l’entrada i registre del mateix domicili i es confirmaven les sospites derivades de la investigació, localitzant a l’interior una plantació amb 434 plantes de marihuana.

El lloc on es trobava la droga estava completament condicionat per al seu creixement, amb 236 llums de gran potència, 36 transformadors, aires condicionats i pals de cultiu. A més havien realitzat una connexió il·legal a la xarxa elèctrica

Durant la intervenció es varen confiscar un total de 434 plantes, a més de fulles en procés d’assecat amb un pes total de 38’4 quilos de marihuana.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: