Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaMedi ambientPinaRanda

Campanya cívica amb el lema “El municipi que volem… un de ben net!”

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Algaida ha posat en marxa una campanya de civisme que amb el lema “El municipi que volem… un de ben net!” té com a objectiu principal “sumar esforços per a contribuir a fer d’Algaida, Pina i Randa un entorn net o agradable del qual sentir-mos orgullosos”, explica el regidor de Medi Ambient, Biel Vidal.

Aquesta campanya està dirigida a la població en general però per tal de donar-li més repercussió i a l’hora conscienciar als infants del municipi sobre la importància de tenir bones pautes de comportament per tal de conviure en societat, s’ha creat la coneguda com a “Patrulla Verda”.

La patrulla està integrada pels alumnes de cinquè del col·legi Pare Bartomeu Pou que després de rebre l’adequada formació, varen recórrer els carrers del municipi amb dos objectius: entrevistar als veïns sobre els hàbits cívics i ambientals de cada un, i llistar les incidències relatives a la brutor i actes vandàlics (pintades a les parets, senyals de tràfic malmeses…) que varen trobar pel carrer.

Davant l’èxit d’aquesta primera incursió de la “Patrulla Verda” no es descarta que torni a fer la ronda pel poble en més ocasions.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d