Dijous, novembre 30, 2023
Algaida

L’Ajuntament d’Algaida cedeix ordinadors al CEIP per implementar la digitalització del centre

Imatge d’un dispositiu Chromebook

L’Ajuntament d’Algaida ha adquirit 13 ordinadors chromebook i les seves corresponents llicències digitals de treball per tal de cedir-los al CEIP Pare Bartomeu Pou del municipi. 

Aquests dispositius s’han cedit per tal d’ajudar en la implementació del Pla digital que ha elaborat l’escola amb l’objectiu de millorar les competències digitals de l’alumnat. El chrombook és una eina que a banda de fomentar la digitalització dels centres, persegueix també evitar el trasllat feixuc dels llibres de texte. 

Per la seva banda, la regidoria de Serveis Socials han adquirit també targetes de connexió a internet per aquelles famílies que no en poden disposar per la seva situació de vulnerabilitat o perquè viuen a foravila.

La regidoria d’Educació ha impulsat la compra d’aquests 13 dispositius, que se sumen als 18 que durant els dos darrers anys ha adquirit l’escola i facilitaran poder treballar digitalment a aquells nivells en què l’alumnat encara no han comprat dispositius o per facilitar l’accés a aquells alumnes que no n’han pogut adquirir per situacions diverses.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: