L’atur baixa un 4,21 % a Algaida durant el desembre

infoatur_des18Segons les dades publicades pel SEPE en el mes de desembre el nombre d’aturats ha baixat en 9 persones, un 4,21 %. De les 9 persones que van sortir de la llista de l’atur a Algaida hi havia 3 homes i 6 dones. 

El nombre total d’aturats és de 205, dels quals 104 són homes i 101 dones. 

Les persones majors de 45 anys amb 104 aturats són el grup d’edat més afectat per l’atur , seguit dels que es troben entre 25 i 44 anys amb 88 aturats, el grup menys nombrós són els menors de 25 anys amb 13 aturats. 

Per sectors veiem que en el sector serveis és on major nombre d’aturats hi ha al municipi amb 163 persones, seguit de la construcció amb 24 aturats, la indústria amb 8 aturats, les persones sense ocupació anterior amb 7 aturats i per últim l’agricultura amb 3 aturats.

Respecte a l’any passat hi ha 11 persones menys a l’atur, això és un 5,09 %. Pel que fa a la xifra d’afiliats a la Seguretat Social hi ha 7 persones menys que el mes passat, si bé hi ha 2 persones més que fa a un any arribant als 1.207 afiliats.

dades_atur_des18Respecte a les Illes Balears, la xifra total d’aturats en 59.878 al desembre, un 5,51% menys que la darrera dada del 2017. A més a més, l’afiliació mitjana a la Seguretat Social s’ha situat al desembre a les Balears en 426.860 persones, xifra que suposa un increment de 13.090 persones, un 3,16% més respecte de l’any passat.

Les dades d’atur d’Algaida presentar millors resultats que les dades de les Illes Balears.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.