L’atur baixa un 4,37 % a Algaida durant el passat mes d’abril

L’atur abaixa al mes d’abril de 2017 a Algaida un 4,37 % respecte del mes de març. La xifra d’aturats d’Algaida, Pina i Randa inscrits al SOIB apuja fins als 197, 9 menys que el més anterior (6 homes i 3 dones).

Durant el març tots els grups d’edat se veuen beneficiats per la trobada de feina, destacant el grup d’edat d’entre 25 i 44 anys el que ha mostrat un millor comportament (7 homes han trobat feina i una dona l’ha perduda) .

dades_atur_abril17

infoatur_abril17Si ens fixem amb les dades interanuals, l’atur s’ha reduït a Algaida en 58 persones respecte a l’abril de 2016, això és un 22,75 % menys de persones aturades que fa un any, quan la xifra d’aturats d’Algaida, Pina i Randa era de 255 persones.

D’altra banda al municipi d’Algaida hi treballen 1167 trebaladors afiliats a la Seguretat Social, un 2,19 % respecte a fa un any (25 persones més afiliades). D’aquests assegurats cal destacar que 463 treballen d’autònoms, 9 al sector agrari i 56 a les tasques de la llar i 1 treballa en el sector de la mar. La resta 638 treballen al règim general.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.