Dimarts, novembre 28, 2023
Algaida

3 ferits lleus per una explosió al carrer de s’Aigua

Una forta explosió s’ha registrat avui horabaixa a la bugaderia d’Algaida ubicada al carrer de s’Aigua cap a les 18:40 hores. Els equips d’emergències i efectius de la policia local, protecció civil i Guàrdia Civil han intervingut des del primer moment en el lloc dels fets.

Segons ha pogut confirmar aquest digital, les persones que han resultat ferides lleus són un empleat de la bugaderia, així com dues persones més que anaven en un vehicle que ha passat prop del local en el moment de l’explosió.

Una de les ocupants, una dona d’uns 45 anys, i la seva filla, que s’han vist afectades per l’ona expansiva, i ha estat traslladada amb pronòstic reservat a Son Espases per efectius del 061.

L’esclat s’ha sentit a tot el poble, on ara hi ha bombers, ambulàncies, Guàrdia Civil i Policia Local intervenint. Els vidres de les cases confrontants han rebentat i l’olor de fum se sentia.

Les primeres hipòtesis apunten que l’explosió podia ser degut a una fuita de gas (probablement propà) però no s’ha confirmat. El cotxe en què viatjava la dona i la seva filla ha quedat totalment destrossat i ella ha patit diverses ferides i contusions.

El carrer es troba tancat i hi continuarà tot el vespre. Els veïnats han estat evacuats perquè no resultassin intoxicats pel fum i davant el risc que hi hagués més bosses de gas. Finalment els veïns del costat i de davant podran passar la nit a ca seva. Els propietaris de l’edifici sinistrat, que tot i patir nombrosos desperfectes la seva estructura no ha patit, passaran la nit fora a casa d’altres familiars. Cap a les 21 hores els veïnats ja varen poder tornar a les cases i agranar els vidres i netejar els desperfectes.

Demà matí continuaran les investigacions de la Guàrdia Civil per tal d’esclarir els fets. També per fer el recompte de danys

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: