Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaInfraestructures

Comencen les obres de millora de diversos carrers d’Algaida amb un pressupost de 405.000 euros.

L’Ajuntament d’Algaida ha començat les obres de millora i condicionament de diversos carrers del centre d’Algaida, un projecte que té un cost de 405.000 €. És finançat en un 80% pel Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics i el 20% restant pel mateix ajuntament.

Les obres, adjudicades l’empresa Melchor Mascaró SA, tenen un termini d’execució de cinc mesos, i han començat pel carrer Roca i seguiran pel carrer del Rei, Mesquida, Sitjar i placeta Sitjar.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, explica que «amb aquesta obra continuam millorant el centre del municipi i aquest projecte és la continuació de les millores que vàrem fer fa uns anys al carrer del Bisbe i la placeta de l’església».

Mulet afegeix que «aquests carrers que milloram ara també es faran amb els mateixos acabats, s’eliminen barreres arquitectòniques i contribuïm a la millora de la mobilitat». En aquest sentit, afegeix que «continuam fent passes cap a una mobilitat més sostenible, reduint de mica en mica el trànsit a la zona del centre i donant prioritat als vianants».

A la placeta d’es Sitjar està previst que l’empedrat simuli el ball del Mergançó, amb una dama, els cossiers i el dimoni en línia dibuixats a terra, fent una cosa similar a la reproducció de les arcades de l’església a la placeta del mateix nom.

La subvenció està emmarcada en la línia d’ajudes per a la Millora de les Infraestructures Turístiques i per al Foment de la Desestacionalització de l’Oferta de l’Illa de Mallorca.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: