Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica futbolística del cap de setmana

Cap de setmana una mica agredolç en quant als resultats esportius. Acabades bona part de les competicions, la majoria han estat derrotes per part dels equips del nostre municipi.

Dura derrota del Pina CF a n’es Figueral davant el Son sardina per 0 – 2. Amb aquesta derrota el Pina CF descendeix matemàticament a Segona Regional. Compartim amb ells que aquest descens no poden desmerèixer els dos campionats (1 de tercera i 1 de segona) i la permanència 1 any en Primera Regional. Ànims i que l’any que pugueu aconseguir molts d’èxits.

Derrota també pels grans del CE Algaida dins el camp del Pollença i Port per cinc gols a 1. El gol algaidí l’ha fet en Cristian Segovia. També han perdut els prebenjamins C davant el Serverense per 7 gols a 2. Els marcadors algaidins han estat Arturo Palou i Hugo Prior. Tampoc ha tengut sort l’equip femení que ha perdut per 11 gols a 1 davant el Porto Cristo. El gol algaidí l’ha fet Bàrbara Bover

Victòria dels juvenils davant el SP Ciutat de Palma B per 4 gols a 2. En un bon partit els golejadors juvenils algaidins foren Andrés A. Pérez (2), Alexandre Rafael i Tomeu Muñoz.

Darrer partit pre benjami A, amb victòria per 2-1 davant el Murense. Els menuts Pere Sitjar i Adrián Soler foren els golejadors, els quals juntament amb la resta de l’equip acomiadaren la temporada deixant grans sensacions de futur en l’equip algaidí.

Aquí teniu la resta de resultats

resultatsesportius29052016

Redacció noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d