Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaEconomiaEducació

Presentada la Capficó, la nova cervesa des Pla per a l’estiu

presentaciocapficoAhir horabaixa va tenir lloc a l’entrada del recent reestrenat Bar Es Repic d’Algaida la presentació de la nova cervesa Capficó de l’empresa algadina Cerveses des Pla. Es tracta d’una cervesa molt suau que ve a completar el ventall de cerveses que ofereix la fàbrica Gustenpassen.

Els inicis de la Cervesa des Pla van ser fa 3 anys a Algaida amb una petita producció. Els productors són Gil Garau (Enginyer Agrícola) i Jordi Bernabé (Químic). Tot i que mantenen la seu a Algaida, al 2015 varen traslladar la seva producció a Palma, a un local més ampli i amb millors instal·lacions , gràcies a l’alta demanda que tenen i a les bones crítiques i guardons obtinguts.

cartell melicoto styleLa Cervesa des Pla s’elabora amb uns pocs elements bàsics: ordi , aigua , llúpol , sucre i llevat. Les cerveses artesanals com la des Pla no utilitzen cap additiu artificial. El procés d’elaboració és manual des de la molta de les maltes fins a l’embotellament, igual que no pateix cap procés de filtració ni pasteurització.

En declaracions a aquest noticiari el responsable de l’empresa Gil Garau va dir que, a diferència de la cervesa Ramon Llull aquesta no és una edició limitada i que ara tenen el projecte que posar a la venda cerveses “de temporada”. En principi aquest cervesa estarà a la venda entorn a uns sis mesos. Fruit d’aquest rellançament de la marca i de la seva innovació, els responsables de l’etiquetatge ha estat l’¡empresa mallorquina de disseny Melicotó.com

Ahir de capvespre foren molts els algaidins, i també qualque turista, els qui s’acostaren a la placeta de l’església a gaudir d’una cervesa fresca i suau que va fer les delícies a tots els assistents. Us deixam amb unes imatges de la presentació d’ahir

Redacció noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: