Presentada la Capficó, la nova cervesa des Pla per a l’estiu

presentaciocapficoAhir horabaixa va tenir lloc a l’entrada del recent reestrenat Bar Es Repic d’Algaida la presentació de la nova cervesa Capficó de l’empresa algadina Cerveses des Pla. Es tracta d’una cervesa molt suau que ve a completar el ventall de cerveses que ofereix la fàbrica Gustenpassen.

Els inicis de la Cervesa des Pla van ser fa 3 anys a Algaida amb una petita producció. Els productors són Gil Garau (Enginyer Agrícola) i Jordi Bernabé (Químic). Tot i que mantenen la seu a Algaida, al 2015 varen traslladar la seva producció a Palma, a un local més ampli i amb millors instal·lacions , gràcies a l’alta demanda que tenen i a les bones crítiques i guardons obtinguts.

cartell melicoto styleLa Cervesa des Pla s’elabora amb uns pocs elements bàsics: ordi , aigua , llúpol , sucre i llevat. Les cerveses artesanals com la des Pla no utilitzen cap additiu artificial. El procés d’elaboració és manual des de la molta de les maltes fins a l’embotellament, igual que no pateix cap procés de filtració ni pasteurització.

En declaracions a aquest noticiari el responsable de l’empresa Gil Garau va dir que, a diferència de la cervesa Ramon Llull aquesta no és una edició limitada i que ara tenen el projecte que posar a la venda cerveses “de temporada”. En principi aquest cervesa estarà a la venda entorn a uns sis mesos. Fruit d’aquest rellançament de la marca i de la seva innovació, els responsables de l’etiquetatge ha estat l’¡empresa mallorquina de disseny Melicotó.com

Ahir de capvespre foren molts els algaidins, i també qualque turista, els qui s’acostaren a la placeta de l’església a gaudir d’una cervesa fresca i suau que va fer les delícies a tots els assistents. Us deixam amb unes imatges de la presentació d’ahir

Redacció noticiari es Saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.