El CE Algaida inicia el procés per elegir una nova junta directiva

ceescutAquesta temporada conclou l’actual mandat de la junta directiva del Club Esportiu Algaida, que fou elegida al final de la temporada 2011/2012. Conclosos els quatre anys de mandat i tal i com estableixen els estatuts del club, s’ha de procedir a elegir una nova junta directiva.

Tal i com han informat en un comunicat que també han remès a es Saig, s’estableix un període electoral que va començar ahir diumenge 15 de maig i que conclourà el proper dijous 16 de juny, dia que es procedirà a fer les votacions. 13227177_298950020450594_2041191983809676324_n

Per això i a l’objecte de donar publicitat al procediment, l’actual Junta directiva recorda que els interessats en presentar una candidatura s’han de posar en contacte amb l’actual junta directiva, per tal d’informar-los de l’estat actual del club i poder planificar la propera temporada 2016/2017.

Els interessats, socis o sòcies del club, tenen temps per formalitzar la seva inscripció en el procés fins al proper dijous 9 de de juny de 2016.

Redacció noticiari es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.