Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEsports

Breu crònica futbolística del primer cap de setmana de 2018

Victòria dels Amateurs del Club Esportiu Algaida en el derbi disputat ahir contra l’Atlètic Montuïri en el camp d’es Revolt. El partit no començà molt bé per als algaidins ja que els montuirers han sortit amb molta intensitat i desbordaren a l’Algaida que no aconseguií imposar el seu joc en gairebé tota la primera part. De fet en el minut 2 reberen un gol en contra. La primera part va patir nombroses interrupcions en el joc i va permetre als locals arribar al descans amb el marcador a favor.

Al començament de la segona part l’Algaida optà  per una jugada insòlita: fer la treta d’inici amb un xut directe a porteria des de el centre del camp entrant dins la porteria. No obstant això, el porter montuirer tirà la pilota defora per davall de la xarxa, i l’àrbitre assistent enlloc de assenyalar el gol assenyalà treta de porta, tot això amb la sorpresa per part de les dues aficions i desconcert de l’àrbitre principal que al final no donà el gol per vàlid. Tanmateix, l’Algaida sortí millor la segona part i ja en el minut 5 de la represa tornar a marcar emparant el partit. La segona part fou la pròpia d’un derbi amb molta intensitat de joc i els jugadors donant el màxim a cada jugada. El Montuiri hagués pogut avançar-se en el marcador mitjançant un penal que els assenyalarem a favor seu, però el porter algaidí l’aturà. Quan faltava molt poc per acabar e partit, els algaidins aconseguiren el definitiu 1 a 2 mitjançat un potent xut des de fora de l’àrea. Els gols de l’Algaida els han fet Llorenç Gil i Guillem Garcia. L’acte del partit no està encara disponible.

Vresultats_esportius_0118_1ictòria també de mèrit de l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Alcúdia. Aquest fou el primer partit de la segona volta, molt disputat entre ambdós equips. Els algaidins foren els primers en avançar-se en el marcador amb gol un penal que havien provocat els locals. Quan gairebé s’arribava al descans els algaidins varen rebre l’expulsió d’un jugador, això va fet que durant tota la segona part l’Algaida jugàs amb 10 jugadors. Al poc d’iniciar-se la segona part l’Alcúdia empatà, però l’Algaida tornà a agafar avantatge gairebé tot d’una i va conservar el 1 a 2 al seu favor fins a l’acabament del partit. Els gols de l’Algaida els feren enTomeu Pou i n’Alexandre Rafael.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: