Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaSuccessos

Ensurt per un infant tancat dins un cotxe que ha estat rescatat.

La Policia Local d’Algaida ha informat que cap a les 16:15 hores d’avui horabaixa s’ha rebut una trucada d’un pare desesperat ja que el seu nadó de 7 mesos havia quedat tancat dins del seu cotxe, moment que anava a col·locar a la seva filla petita per l’altre porta. Davant la trucada, l’agent de servei ha acudit ràpidament al lloc dels fets i ha hagut de rompre el vidre per recuperar l’infant.

Foto: Policia Local d’Algaida

Els fets no han passat més d’un ensurt amb final feliç. Però la policia local ha aprofitat per transmetre a la ciutadania un missatge de desconfiança cap aquells vehicles que tenguin una sistema d’obertura i tancament sense clau i que funciona per proximitat deixant-la a l’interior del cotxe i més en vehicles de substitucions que normalment només solen donar una clau.

No els deixeu mai dins el cotxe sinó que heu de dur la clau sempre amb vosaltres.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: