Ensurt per un infant tancat dins un cotxe que ha estat rescatat.

La Policia Local d’Algaida ha informat que cap a les 16:15 hores d’avui horabaixa s’ha rebut una trucada d’un pare desesperat ja que el seu nadó de 7 mesos havia quedat tancat dins del seu cotxe, moment que anava a col·locar a la seva filla petita per l’altre porta. Davant la trucada, l’agent de servei ha acudit ràpidament al lloc dels fets i ha hagut de rompre el vidre per recuperar l’infant.

Foto: Policia Local d’Algaida

Els fets no han passat més d’un ensurt amb final feliç. Però la policia local ha aprofitat per transmetre a la ciutadania un missatge de desconfiança cap aquells vehicles que tenguin una sistema d’obertura i tancament sense clau i que funciona per proximitat deixant-la a l’interior del cotxe i més en vehicles de substitucions que normalment només solen donar una clau.

No els deixeu mai dins el cotxe sinó que heu de dur la clau sempre amb vosaltres.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.