Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaEsportsPina

Mala jornada per als equips del CE Algaida i del Pina CF

Per si us heu perdut algun resultat sobre els equip del CE Algaida com del Pina CF, aquí teniu tots els resultats. Aquesta Jornada, només els Pre-benjamins han guanyat i els infantil han empatat a 0. La resta d’encontres han acabat amb derrota tant pels equips del CE Algaida com del Pina CF.

equipprebenjamins1anyC

CE Algaida 0 – 7 PENYA ESP. S’ARENAL AT.D.P.E.S.A.
Dura derrota dels més menuts, amb 7 gols en contra, amb la qual cosa queden classificats en la darrera posició. Molts d’ànims.

equipprebenjaminsC

CE Algaida 2 – 0 At. Manacor 
L’equip de pre-benjamins de primer any va guanyar per dos gols a zero, davant l’Atlètic de Manacor, amb gols de Pau Forteza i Agustí Lara. Es troben en 6a posició de la classificació amb 12 punts.

equipbenjaminsC

Margaritense Atlètic 10 – 0 CE Algaida 
Tampoc tengueren sort els benjamin que sumaren una nova derrota, ja que hagueren d’encaixar 10 gols en contra.  Malauradament no han guanyat cap partit si bé es troben en la posició número 13 de la classificació amb 3 punts, d’un total de 15 equips.

equipalevinsD

S’horta 9 – 1 CE Algaida.
Derrota dels alevins per 9 gols a 1 front l’equip de s’Horta. El gol del grup algaidí fou a càrrec de Miquel Llompart en el minut 24 i de penalti. Amb 17 punts, perden un lloc en la classificació passant ocupa la sisena posició.

equipinfantil

Montaura 0 – 0 CE Algaida
Empat a 0 en el camp del Montaura. L’equip entrenat per Joan Fiol aconsegueix sumar 1 punt i és manté en la tercera posició.

equipcadet

POLLENÇA I PORT ATº 3 – 2 CE Algaida 
Les victòries no acaben d’arribar però aquesta setmana els nostres cadets ho han intent de valent, i de fet ens avançarem al marcador, si bé s’acabà produïnt la derrota per 3 gols a 2 en el camp municipal de Pollença. Els dos gols algaidins foren realitzats per Ricardo Acedo. L’equip es manté en la darrera posició.

equipjuvenil

POLLENÇA I PORT ATº 3 – 0 CE Algaida 
Sembla que el camp municipal de Pollença tampoc ens dóna sort. Derrota davant el Pollença I Port Atlètic per 3 gols a zero. D’aquest partit hem de destacar les targetes grogues de Mateu parets i Guillem Puigserver. Després d’haver perdut els dos darrers partits, perden una posició quedant-se en la número 7 amb 27 punts.

equip2aregional

Sóller 4 – 2 CE Algaida 2 
Derrota en un partit de circumstàncies i amb un jugador de camp de porter, per 4 gols a 2, dins el camp del Sóller. Guillem Garcia va ser el responsable dels dos gols algaidins. Els nostres jugadors varen rebre 5 targetes grogues, front les dues que va rebre el Sóller. Amb aquest resultat, l’equip algaidí se situa en sisena posició en la classificació general.

equipfemeni

CE Algaida 1 – 5 Porto Cristo
Aquesta setmana l’equip femení tornava a jugar en competició i ha patit una derrota per 1 gol a 5 davant el Porto Cristo, en un partit jugat en el nostre camp. El gol algaidí ha anat a càrrec de Maria Barceló i les nostres jugadores han rebut dues targetes grogues. Les al·lotes es mantenen en la setena posició de la classificació amb 7 punts.

equippina

Pilares la Soledad 3 – 2 Pina CF
Derrota del Pina davant el Pilares la Soledad, per 3 gols a dos. els golejadors de l’equip piner han estat Joan Llompart Oliver i Bartomeu Mut Sureda. El gol de la victòria per part de l’altre equip ha vingut en el minut 90 i fruit d’un penalti. A més de la derrota, 7 dels 16 jugadors del Pina Cf que han jugat han rebut una targeta groga. Amb aquesta derrota, el Pina CF es posiciona en el lloc número 18 amb 9 punts, la mateixa que la setmana anterior.

Redacció Noticiari Es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d