25 abril, 2024
AlgaidaEs saig

Les 10 notícies més vistes del 2020

Hem entrat dins el 2021 i és hora de fer balanç de la feina feta. Permeteu-nos que parlem d’aquest noticiari i agrair-vos la vostra confiança. A més a més, aquest any i per mor del confinament aquest digital l’hem fet entre tots els algaidins, piners i randins que ens heu ajudat aportant les vostres fotografies i vídeos.

Des de l’1 gener fins al 31 de desembre de 2020 es publicaren 116 notícies, algunes molt dures que no ens hagués agradat haver d’explicar. S’han apujat 450 imatges i 20 documents. Hem superat aquest 2020 les 1000 notícies publicades d’ençà que començarem a fer aquest digital el maig de 2015.

En total hem tengut una audiència de 17.075 visitants únics que ens han generat 43656 vistes, això suposa un increment 1987 visitants únics més que l’any anterior.

Ens alegra saber que a més de visitants sobretot del nostre municipi i de la resta de l’Estat, també ens visiten des del Regne Unit, Països Baixos, Estats Units, Alemanya, França, Andorra, Marroc, Itàlia, Irlanda, etc.

Pel que fa a les xarxes socials, tenim 1279 seguidors a Facebook, 564 seguidors al Twitter i  563 seguidors a Instagram. Hem continuat amb els vídeos en directe a través de Facebook live, que solen tenir bona resposta tant en directe com en la seva emissió en diferit. De fet aquest de la Policia Local d’Algaida cantant en Joan petit quan balla, és el vídeo més reproduït de la nostra història digital, amb més de 12300 reproduccions.

I sabem que la gent que ens consulta, sovint fan una volta per les informacions ja publicades. Per tant, com que som un mitjà que la consulta no és sempre cronològica, us presentam les 10 notícies amb més vistes del 2020:

  1. Mor una persona per un accident domèstic a Algaida
  2. Un final de 2n de batxillerat confinat. 5 estudiants de l’IES Llucmajor ens conten la seva experiència
  3. Dos joves de 15 anys resulten ferits després de tenir un accident a Algaida
  4. Les mascaretes seran obligatòries a partir de dijous als espais tancats i al carrer si no es garanteix la distància mínima de 2 metres
  5. No us agrada la platja? Tranquils. A Algaida tenim 14,4 piscines per cada 100 persones.
  6. Fins a 20 empreses participaran en la Mostra Algaida Events Time els dies 7 i 8 de març.
  7. Convocats els Premis Castellitx 2020 (aquesta notícia es publicà el 23 d’octubre de 2019)
  8. Com serà el desconfinament? Quan s’aplicarà i què es podrà fer?
  9. L’Ajuntament d’Algaida polsarà l’opinió dels veïnats de cara al futur Pla de Mobilitat de Pina.
  10. Noves sancions a Algaida per incompliment del confinament

També us volem agrair que molta gent, cada vegada més s’interessa pel nostre parenòstic, que enguany té algunes novetats, ja que incorpora el tradicionari i que per saber el temps que farà al nostre municipi ho consulti a través d’essaig.cat. També la gent que s’interessa per l’obertura de la piscina municipal. També els que han visitat el nostre especial del Coronavirus

A més a més hem seguit seguit i seguirem cercant nous llenguatges textuals i audiovisuals per acostar la informació més propera i fer-la més entenedora.

Des de la revista es Saig (paper i digital) esperam seguir comptant amb la vostra confiança i continuar creixent amb la vostra companyia. En nom de tots els qui feim es Saig us desitjam un 2021, ple de bones notícies per poder-vos anunciar. Gràcies a tots i molts d’anys!

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint