Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaSeguretatSuccessos

Mor una persona per un accident domèstic a Algaida

Notícia actualitzada dimecres 22 de juliol de 2020 a les 19:43.

Un treballador de 55 anys ha mort aquest dimecres després d’haver-se caigut des d’una bastida, en un accident laboral en què un altre treballador ha resultat ferit lleu, al camí de na BUBOTA, a Algaida.

Segons informa Diario de Mallorca, l’home que ha resultat mort es trobava en companyia d’un amic realitzant treballs en la seva finca particular. Sembla que la biga de formigó de sis metres se li ha escorregut a aquest últim i ha impactat contra el pit de l’amo de la propietat. L’altra persona ha estat ferit lleu i ha estat traslladat fins a l’Hospital Son Llàtzer. Fins al lloc va acudir una unitat de suport vital avançat. Segons ha informat el SAMU 061, el succés ha tingut lloc cap a les 08.30 hores d’aquest dimecres. 

Aquest accident, en aquests moments, s’està investigant la Policia Judicial de la Guàrdia Civil segons informen diferents mitjans. Al lloc dels fets també hi han acudit efectius de la Policia Local d’Algaida, alertada pel servei d’emergències de l’112, i un metge ha confirmat que les lesions que presentava eren fatals.

A hores d’ara els investigadors estan prenent declaració als companys de la víctima, per aclarir totes les circumstàncies en què s’ha produït l’accident.

Des d’es Saig expresam al condol a la família.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d