Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaEconomiaFestesPinaRanda

Fins a 20 empreses participaran a la Mostra Algaida Events Time els dies 7 i 8 de març.

Fins a 20 empreses i comerços d’Algaida i dels municipis dels voltants, participaran en la primera edició del que s’ha anomenat “Algaida events time 2020”, un espai de noces, comunions, batejos, festes i esdeveniments que se celebrarà amb format mostra a sa Casa Mallorquina d’Algaida, el cap de setmana del 7 i 8 de març de 10 a 20 h.

Foto: Ajuntament d’Algaida

Des de l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa que organitza l’acte amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algaida, la seva presidenta, Teresa Garcias, explica que “l’objectiu és crear un punt de trobada inspiradora on es pugui aprendre, conèixer, comprar i fer contactes, per a l’organització de qualsevol mena d’esdeveniment. Tot en un mateix lloc estalviant temps”.

En el recinte d’“Algaida Events Time 2020” i sota el lema “Viu el teu somni”, les empreses i comerços participants oferiran serveis de decoració, moda, floristeria, invitacions, perruqueria i maquillatge, pastisseria, animació, cotxes clàssics, viatges, etc. A banda de la zona expositiva, es duran a terme activitats paral·leles durant els dos dies com ara desfilades de moda, tallers, actuacions, música en viu, mostres, tasts o un sorteig de productes, entre altres coses.

Cartell promocional de la mostra

Garcias apunta que “fa un any que vàrem tenir la idea de celebrar aquesta activitat i li hem donat forma fins a tenir-ho tot a punt per a la seva celebració. Esperam que la gent respongui i aprofiti aquesta nova mostra perquè pensam que serà atractiva per a molts de perfils de públic i potencials clients”. “La idea és que tengui continuïtat i que es pugui celebrar cada any”, conclou.

Per la seva banda, la regidora de Desenvolupament Local i Econòmic de l’Ajuntament d’Algaida, Margalida Fullana, apunta que “com no podia ser d’altra manera l’Ajuntament d’Algaida col·labora en l’organització d’aquesta activitat perquè pensam que és una bona manera de donar suport a la petita i mitjana empresa, que consideram que és clau per a la dinamització socioeconòmica del nostre municipi”. “Per sort tenim una associació de comerciants i empresaris amb molta empenta i que sempre aporten idees noves per tal de fomentar el comerç de proximitat”, afegeix.

Redacció escaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: