Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEducacióInfraestructuresPinaRanda

El GOIB aprova la declaració d’interès autonòmic les obres d’ampliació del CEIP Pare Bartomeu Pou d’Algaida.

El Consell de Govern ha aprovat avui dilluns 12 de desembre la declararació d’inversió d’interès autonòmic a les obres d’ampliació del CEIP Pare Bartomeu Pou d’Algaida a les parcel·les de sòl urbà, de propietat municipal, d’acord amb els articles 7 i 8 del Decret llei 1/2018, de 19 de gener, de mesures urgents per a la millora i/o l’ampliació de la xarxa d’equipaments públics d’usos educatius, sanitaris o socials de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Aquest projecte és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes Balears.

El CEIP Pare Bartomeu Pou és un col·legi d’educació infantil i primària amb una configuració de dues línies (6+12). No obstant això, té en funcionament vuit grups d’educació infantil i setze d’educació primària, amb un total de 451 alumnes el curs 2022-2023. Per aquest motiu, és imprescindible l’ampliació del CEIP Pare Bartomeu Pou perquè pugui disposar dels espais necessaris.

El projecte d’ampliació consisteix en la construcció de tres noves aules que donaran resposta a les necessitats educatives del municipi.

En aquests moments, la Conselleria d’Educació i Formació Professional, per mitjà de l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), està finalitzant la redacció del projecte d’execució de l’ampliació del CEIP Pare Bartomeu Pou.

Un projecte de millora per als més de 450 alumnes del centre
Aquesta actuació de millora del CEIP Pare Bartomeu Pou d’Algaida preveu l’ampliació del centre amb l’ocupació de les tres parcel·les posades a disposició per l’Ajuntament i consisteix en la construcció de tres noves aules d’educació infantil, amb la qual cosa s’obtindrà una superfície útil total de 169,47 m2. Una vegada executat el projecte, el centre passarà a ser un CEIP de tres línies.

Foto: imatge d’arxiu del CEIP Pare Bartomeu Pou

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: