Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaCuraEsportsRandaSanitat

En Miquel Pou supera l’Everesting per ajudar en la lluita contra el càncer i les malalties rares.

En Miquel Pou ‘Michi’ ha completat el seu repte de l’’Everesting’, és a dir, assolir una carrera amb un desnivell igual al de la muntanya més alta del planeta, l’Everest de 8.848 metres. El ciclista algaidí va aconseguir sumar un total de 36 ascencions al Santuari de Cura i va aconseguir un registre lleugerament superior, amb un desnivell positiu acumulat de 8.901 metres, al llarg dels 328’5 quilòmetres. Ho va fer entre el dilluns 5 i el dimarts 6 de desembre, per espai de 17 hores, 28 minuts i 44 segons.

Els beneficis obtinguts a través de diferents vies per part de Miquel Pou ‘Michi’ aniran destinats a la lluita contra el càncer, a més de l’Associació Balear de Nens amb Malalties Rares (Abaimar). Encara podeu col·laborar amb aquesta iniciativa solidària a través d’aquesta pàgina web.

Des d’essaig volem donar l’enhorabona a nen Miquel, a tota la família dels Club Esportiu Rodadors i als patrocinadors i col·laboradors que se sumaren a la consecució d’aquest repte.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: