Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaMeteorologia adversaPinaRanda

La documentació dels danys de les pluges s’ha de lliurar fins al 3 de febrer

L’Ajuntament informa a tots els veïnats i veïnades d’Algaida, Pina i Randa que hagin patit danys a causa de les darreres pluges, poden dur tota la documentació a les oficines municipals fins dia 3 de febrer per poder demanar les ajudes. Es necessiten les dades de la persona afectada, la descripció del dany produït i la quantificació econòmica del dany.

Després de les converses de les administracions pertinents amb Delegació de Govern i per tal de poder declarar les Illes Balears com a zona d’especial afectació per fenòmens meteorològics adversos, es precisa conèixer amb caràcter d’urgència els ajuntaments afectats (i el nostre munici ho és) i el caràcter dels danys produïts (agraris, rústics, infraestructures, habitatge, etc).

Per tal de fer més efectiva la recollida d’aquesta informació el departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca s’ha posat a disposició dels ajuntaments i s’encarregarà de centralitzar totes les peticions rebudes per part dels ajuntaments tant de béns públics com de particulars dels danys ocasionats als municipis.

És molt important que tota la documentació i informació s’enregistri fins dia 3 de febrer com a termini.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d