Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaPinaRandaSolidaritat

Manifestació solidària amb els refugiats sirians

cartellrefugiatsSota el lema No a l’Europa del capital i sí a l’Europa de la solidaritat, prop de 200 persones convocades per la plataforma ciutadana Mallorca, Terra d’Acollida, es varen concentrar ahir dissabte 19 de setembre davant la Delegació de Govern de Palma per mostrar el seu suport als refugiats.

Al mateix temps que tenia lloc la concentració a Palma es duia a terme altres concentracions simultànies a Manacor i Sineu, i en el cas d’Algaida es va fer una concentració a Pina, aprofitant la III Fira que s’hi celebrava. Durant l’acte es va llegir el manifest per part d’alguns dels joves del municipi i de la regidora de Serveis Socials, Cooperació i Solidaritat Catalina Maria Fullana.

Aquí teniu el manifest llegit durant la concentració i en el qual es demanava més celeritat dels estats europeus a la presa de decisions sobre els refugiats, tot recordant que s’està parlant de quotes quan s’hauria de parlar de persones. Alguns dels assistents tenien pancartes pròpies en els quals recordaven que acollir és una acte de justícia.

Redacció noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d