La banda de Música va retre homenatge a Gabriel Pou “Teresa”

gabrielpou1Nascut a Algaida, dia 2 d’abril de 1933, en Gabriel Pou “Teresa” va entrar a la Banda de Música d’Algaida el 1955. Ara, després de 61 anys tocant amb la banda de manera ininterrompuda, ha decidit que era moment de gaudir d’un descans i deixar pas als joves.

fotogabrielpou2És per això que el passat divendres 8 de juliol els músics de la banda varen voler fer-li un mica d’homenatge, anant a ca seva a tocar unes quantes peces per després anar a sopar junts i fer-li entrega d’uns presents.

gabrielpou3En Gabriel va començar a una època en què a la banda hi havia pocs músics, uns 14, però el seu esforç va fer que la banda sigui el que és ara. Els instruments que en Gabriel Pou ha utilitzat són la trompeta i el fliscorn. L’any 2012 va rebre un premi de la Federació de Bandes per la seva dedicació al món de les bandes.

En un comunicat que ens han fet arribar des de l’Associació de la banda de Música, els responsables volen “destacar la constància de Gabriel Pou per assistir als assajos i per col·laborar en les activitats que organitza la nostra associació, des de viatges a preparar sopars, sense oblidar els concerts” El comunicat conclou amb “En nom de la banda li estam molt agraïts per la seva entrega durant tots aquests anys, sap que l’esperam a tots els concerts i sopars, la banda és casa seva! Molts d’anys Biel!!”

fotobandademusica

Des d’es saig ens sumam al petit homenatge i agraïm a la banda de música d’Algaida les imatges facilitades.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d bloggers like this: